BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, November 29, 2011

ombak rindu....

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

~ aku rasa tak sabar nak layan citer nie kat wayang...even aku jarang sgt tgk wayang skrg nie...tp yg nie seolah meruntun hati aku ....novelnya..ntah baper kali aku baca....IZZAH...sampaikan sambungan novel tue pun aku dah baca...skrg nie sibuk promo scene2 n lagu2 OMBAK RINDU..tersentuh hati nie...apapun nantikan tayangan di pawagam berhampiran!!!

Wednesday, November 23, 2011

JANGAN MENANGIS UNTUKKU

Cukuplah sudah jangan menangis untukku
Hapuslah air matamu..............

Tuesday, November 22, 2011

aku menangis

tuk sekian waktunya.....AKU MENANGIS.......................

Thursday, November 17, 2011

LAYAN - JIJIE!!!!!!!!!!!


video

Wednesday, November 16, 2011

streeeesss ngan NEWSPAPERRR..

hahahha...dah tahap gaban dah bosan aku nie..sbb ngantuk....sebab letey..sbb mcm2 la...baru hari nie aku baru dapat menatap newspaper tutttt*****....sip bos takde..so boley lambat2 baca kan...tetiba jek..terus aku rasa sakit paler n mcm nak sakit jantung pun ader....dgn sajian berita2 di Malaysia neh....klu kes tak puas hati..dendam....konpom ko bunuh jek..jalan penyelesaian.......mcm senang gila nak ambik nyawa manusia skrg nie....isu lapok cam buang bayi tu....rasanya mmg hari2 ader lam laporan kan..smp la hari nie..JPN kuarkan statistik jumlah *anak tidak sah taraf = anak haram* beratus ribuuu oiiii.....takyah la nak ckp baper anak melayu, anak cina, anak india, anak lain2 bangsa.....stress aku bila baca...nak kata gov tak wat keja..pantau bagai...merata aku tgk dok ader ambush dr pencegah maksiat...lagi payah bila mak bapak pun 2 x 5 ngan anak...adoii..dunia2...nak salahkan saper pun tak tau la zaman nie...memasing di bagi akal & fikiran...zaman aku skolah dulu...takdenya nak lepak2 ngan jantan bagai...kuar suka hati...lepak sana sini...skrg ko tgk budak yg tak lepas UPSR pun dah mcm tgktan 5...mak aiii...dress up bikin jantung laki pecut 100 meter nak ko.....huhhuhu....kdg2 aku takut gak..sbb aku pun ader adik lagi yg muda remaja....kdg2 lancang jek mulut n tangan aku nie...sbb klu tak ajar..maka termalu jugak la bila diorg bermasalah...so far amin...alhamdullilah...sbb korank tak jadik mcm remaja yg kat luar...wisau giler aku tgk....aku pun penah remaja..even tahun depan nak masuk 3 series...huhuu....still kena behave...hahahaha...apapun...aku hope sgt malaysia still jadik tempat yg paling selamat n harmoni tuk didiami...sekian!!!!

Tuesday, November 15, 2011

stresssss

AKU SKRG STRESSSSSS SGTTTTTT...........WORDLESS....................

Friday, November 11, 2011

friday n me...






















11.11.11

agak dah kan...tarikh nie...ramailah...yg bujang jadik bini or laki owg...coz tarikh yg special la kononnye...pastu...hantaran pun ala2 tarikh jugakkan...RM11,111.10....klu nak letak 11 sen tu...rasanya tak kot..sbb duit 1 sen kan dah tak kuar...huhuuhuu...aku bukan sgt nak citer psl 11.11.11 nie..tp rata2 aku tgk kat fb...semua post kat wall ....memeasing termasuk aku...soklan yg berkaitan or tak berkaitan pun sangkut...bila time aku jek...soklan paling nyampah..berbunyi mcm nie " hari ni 11.11.11...ramai yg kawen sbb tarikh cantikkkkk...hang bila plak? "aik??? apsal aku lak kena? pastu sesibuk tanya...nak kawen 12.12.12 ka? tarikh tu pun cantikkk.....bab nie mmg aku akan jawab...sayer tgu 13.13.13.....lantak ler....huhuhuhu....biarkan la...kang lagik layan hati lagi sakit....huhuuu.....so hari nie...nak merehatkan diri yg agak tertekan sejak akhir2 nie......

Wednesday, November 2, 2011

kebekuan kemelandaan..kedirian...

jadik k-pop jap.....





hari yg paling sejukkk...dah la lubang aircond tuh..betul2 direct atas kepala aku...huhuhu...sejukkk mak aiiii...sampai tulang itam...eh tulang mmg itam ke? lantar la..sip la aku nie berangan dok korea...so mmg ader beli a few winter coat....hahahaha..ader mcm2 jenis...so hari nie aku pakai style yg panjang....so kat leher pattern mcm nie...huhuu..kaki pun siap berstokin...hahhahaa...sebelah lain2..uhuks....mmg aku bergaya seakan di korea...hahhaa...terawang2 bayangkan KIM JOO WOO ......oppa...uhuks....mlm kang sambung layan citer korea lagik...byk lam koleksi yg belum tgk....huhuhu sejak2 keta wosak nie..patah kaki la..wayang pun tak jejak lama dah...since last movie TRANSFORMER....tue jek la...citer yg dok berangan nak layan...lom tercapai hajatnya lagi..takpelah..apapepun takpelah....lepak umah jek la.....

Tuesday, November 1, 2011

fitNess wit netball team!!!

hari nie selasa ..so..ptg nie akan ader training netball wit "one team" ahaks....mggu lepas ramai yg tak dapat join...coz memasing ade hal yg tak dpt nak elak..n also cuaca yg kurang mengizinkan...dah la ramai player2 aku nie kaki rempit...so terpaksa la postpone training...so khamis lepas..mmg sgt enjoy even 8 owg jek yg dpt hadirkan diri tuk sesi fitness...mmg hari khamis lepas segala jenis exercise kita owg cuba...lama gila tak skipping...rasa mcm nak tercabut kaki2 ...ketaq lutut terus...mmg sesi pecah lemak n peluh...tercapai...so sambung la plak hari ni kan...rasanya hari nie, ramai turun sbb aku dah assign coach tuk sesi hari nie...berbayar ok...hasil dr kutipan bulanan...so petang nie get ready all player yerrrrrr!!!!!!!!!!!!! 

LETS COUNT