BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 26, 2009

Mana Keja nie..aku takder Keja Nie!!!

huh..hari nie hujan lebat gla..habes basah keta aku..(nasib baik keta dah tak basuh 1 bulan)..dlm byk2 hari panas akhirnya "hujan yg tutun bagaikan mutiara"..skrg pun aku kan kat pulau mutiara jugak..huih..ari nie mmg best..keja lansung takder..bosan jugak bila takder keja nie..aku pun dok baca paper"hal ehwal dlm malaysia " skrg nie..malas betul kalau nak ckp psl politik kat negara kita nie..aper sbnrnya aku nak ckp nie..ha.a..aku mmg takder keja...dari pagi dok cari keja..sampai skrg pun keja takder..jealous plak kat peon yg dok fucos wat keja..biler plak dier rajin wat keja nie..slalu dkat2 kul 4 baru focus wat keja..woit...sudah2 la wat keja..

Friday, May 22, 2009

Bestnyer arie jumaat!!!

Arie jumaat dtg lagie..so tandanyer esok cuti..kih3..aku arie nie dok modify aku punya blog...so blog aku jadik lagi cute..huk3..aku tak reti sgt..tapi peon yg dok tlg wat..sampai time rehat pun tak kuar g mana2...duit pun tak habeish ...tapi arie nie aku lupa bawak duit la plak...terpaksa la pinjam kekawan!! Dlm poket ader rm3 ajer..camner leh tertinggal...slalu aku ader 2 tmpat utk simpan duit blanja..tapi salah satu beg tue aku leh lak tinggal kat dlm umah..ish..makin lupa plak aku nei...mentang2 umoq pun dah lanjut skit ajer...

Wednesday, May 20, 2009

aduai!!! Rindu sgt..

MySpaceKnp la kita akan rasa rindu dlm hati..tiap kali rindu tue dtg..kita seolah-olah hanyut dgn rasa yg aneh skali..tiap kali ia dtg..kita resah dan tak tentu arah..ehm..aku pun tgh rasa aper yg aku tulis nie..raser cam nak pecah dada ajer bila rindu dtg lagi..menitis airmata bila ia menusuk dlm hati nie..peh...jiwang giler ayat aku nie..leh wat skrip tuk citer ayat2 rindu nie...alahai..tapi betul arr ...siksa beb rindu nie...arrrrgggghhhhh....aku rindu niEEEEE!!!!! mana la aku nak lepas rasa rindu nie..huk3...MySpace

Aimi Punya Pasal!!!

video

My Best friend Weeding!!!



Sblum aper2..tahniah kat angah atas perkahwinan dia n pesot..nie kekwn aku masa time skolah men. Paya Keladi..all nie classmate aku sampai form 3, b4 aku gie teknik kulim..nie kekwn yg aku slalu lepak kalau aku kat k.batas..dulu kitaorg slalu lepak mkn char key teow n g karok samer..sbb masing2 time tue mgganggur ajer..so skrg dah ader haluan lain2..dr kiri tue zaharizal..keja kat kl skrg..tepi tue aku lah..kat penang..tgh angah(dah kawen ko)..kat baling..jdk nurse..n last skali azree..dier cikgu tau..kat kulai , johor..so time cuti public ajer la kitaorg slalu jumpa..tue pun klu diorg balik kg arr..skang angah dah kawen..susah skit la nak lepak ngan bujang mcm kitaorg..kdg3 aku ngan zharizal pun jadik jugak..hu..hu..bila la korang nak balik..aku takder geng arr..yg pasti klu kitaorg lepak mesti gempak punya tempat tue sbb masing2 ketawa kasi pecah bangunan punya..azree nie slalu kena buli ngan kitaorg sbb dier gagap skit..kdg2 tgk dia nak sebut pkataan pun susah.. skali ngan aku pun gagap..hey!!! its true..tp bila ngajor takla jdk gagap..k..guys..call aku k bila balik!!!

Weekend kat Umah Akakku!!!


Nie lah xtvt aku bila hujung mggu..klu tak dok umah..aku epak umah akak aku...yg bestnyer mggu nie..akak aku wat mkn tghari best sgt2..ikan bakar siakap, asam pedas batang keladi skali ubi dia arr..ayaq asam..peh..mmg kecur air liur arr..tapi aku ratah ikan ajer sbb masa pagi tue aku dah pekena briani kapitam..mmg kenyang sampai pecah perut..ish3...mcmana nak kurus nie..mmg takleh kurus sbb aku jdk tourist guide..so kena la bwk pelancong yg sorang nie..jln2 n mkn2 kat tempat yg sedap2..skali aku pun bedal..he3..aku pun jadik geram tgk anak2 sedara aku nie baik punya berendam..mcm nak join ajer..tapi diorg xkasi aku join sbb takut air semua limpah kuar n diorg xcukup ruang nak berenang..ader ke patut kata kat maklang mcm tue..ingat maklang nie gemuk sgt ker..kurus skit ajer dr ayah korang..isk3..takper3, umah maklang pun ade swimming pool..la..lgi...besar..(xpenah mandi pun kat situ..byk INDON)

Boon...Miss Youlah...!!!


isk3..windunyer kat boon...ha..nei la best friend ever aku..since kitaorg school kat sek.tek. KULIM tue..he3..kita org nie dah mcm kembar siam..so long our friendship..so to Som Boon Uchuphan..thanks for be my friends..ever...gambar nie di ambil masa trip kitaorg ker.....He3 taknak ngtau!!!

Hai..MorNing GengS!!!!!


Nokia express music 5800

samsung f480
Hai..everybody...wah..lamanyer tak menaip utk blog nie..bukan malas nak taip..tp bila ader keinginan tue..ader jer benda yg mncelah..ha..how urs weekend..best tak?!!! Ehm..aku best arr sbb aku dapt phn..baru...kih3...bestnyer...phone aku yg samsung nie aku dah trade in kat member aku..hu..hu..tapi touch sreen samsung lg best..sbb aku nie minat sgt dgr music so phone nie di hadiahkan kat aku..so aku mmg suker arr phone nie..skrg nie aku dok explore phone aku so aku lambat skit la nak on laptop n update blog nie...tp bila on ajer laptop aku tertumpu pada pc games la plak..nie yg mlambatkan aku nie..hi3..enjoy..

Friday, May 15, 2009

JaGa KaunTer Tgkat 3!!!!

Hu..hu..mood aku arie nie tak baper baik..aku tgh sedih giler sbb en.Teddy tak dpt dtg..coz dier g soromban..ntah mana janji2mu dolu2??? argh...isk..2..so...ari nie kaunter kat opis aku takder saper nak jaga coz org yg jaga kaunter semua cuti n nak g spital..ngan arahan dr bos..aku la kena ganti akak2 kat kaunter

Thursday, May 14, 2009

Nite At PutraJaya!!!!




aku mmg dah lama nak lepak kat putrajaya nie..slalu p cyberjaya ...tp asyik terlupa jer...lepas ajer antar adik aku kat cyberjaya...terus ajer lencong kat cini..he..he..dpt gak aku lepak kat sini..tgk indahnya pemandangan waktu malam kat putrajaya...kih3

My Younger Sis!!!!!


Nie adik aku yg blajar kat cyberjaya...time nie..baru jer lepas jemput dia kat PuduRaya....nasib baik aku ader at area sana..tak pasal2 nak kena antor dier n kekawan dier balik hostel..ehm..actually aku kena " seludup" diaorg masuk hostel..biasak la time dah out...kitaorg sempat lagi mkn2 n berposing kat the street nie ha..

" SubwaY"!!!



Ehm..lazatnyer....nie aku mmg suker makan sgt nie...sandwich yg paling tebal dan enak sgt....hu..hu..laparnyer!!!! Korang kalau ikut aku mkn nie..jgn terkejut sbb aku order mmg kasi pecah perut punya...kih..kih..

Aper nak Wat ha..aa..!!!!


Adoi...lamer gak arr aku nak update blog nie..ehm..tiap kali nak update ajer ader la hal yg wat aku tertangguh mission aku nie..hu..hu..byk citer tapi dah lupa plak aper yg aku nak update nie ha..lately nie..opis aku nie sentiasa ceria ajer..maklumlah "abah " kat opis dah pandai nak wat lawak...peon..pun samer arr..ader sajer benda yg nak dia lawakkan...ehmm...hidup aku makin ceria...kih..kih..Aper khabar En. Teddy???? Ha..gambr nie mnunjukkan shawl aku yg baru siap..he..he..kekawan yg nak order leh contact aku k..

Friday, May 8, 2009

MaK@n TimE!!!- After Bowling!!!

Korang nampak sedap tak??? terliur tak..aku mmg rasa nak ajer bila ushar gambar nie byk2 kali..nie la minuman yg peon pesan masa kitaorg melantak kat SC..huh..mmg besar arr balang dier..siap ader buah lagi..peon mmg suker makan yg saiz besar2..

Yang nie lak yg aku order..mmg best arr minuman nie..siap ader lemon lg kat dlm tue..rasa lak takyah tau la..mmg sedap..aku sampai lotih nak sedut air

nie..saper yg ader pundi kencing yg besar sure leh sedut punya...kih..kih..

kitaorg makan sambil tgu karaoke bukak kedai..setelah penat bertarung main bowling..nak berradu suara plak..masing2 dah mmg gian nak nyanyi..

Bowling "PeRUmAhaN"


Sowylah..aku lupa update citer yg best jadik b4 aku pegi holiday..gambr nie di ambik oleh peon time opis kitaorg wat pertandingan bowling..so sbg sorang yg terlibat secara lansung, nie la time pdaftaran team..he..he..siap cabut undi lagi..mmg best hari tue..aku dpt tmpt ke-5,boleh tahan la..tak jadik sgt..asyik masuk longkang ajer..kepada kekawan aku yg menang tue..tahun depan main lagi..klu tgk gaya hadiah2 tue mmg arr berkobar2 nak menang..tapi aku lak menang dpt sampul kecik ajer..ehm..takpe..rezeki jgn ditolak...ramai gak arr staff yg join bersama.

Thursday, May 7, 2009

Me At GentIng!!!!







indoor theme park!!! samer!!! Kat depan hotel! keta nie aku mintak time kawen





Lamer arr cable car ni! Huh..tinggi tue!! Sejuk!!!! Orr!!!

Banyak Citer aku Nie!!!! journey Ku!!!-1..tgk wayang


so 1may percutian aku pun bermula..Sampai ajer kat kel ell, aku terus gerak g sunway pyramid..malam masih muda..so dlm2 dok pikir terasa nak tgk wayang..citer the sniper!!!!!he..he..time nei dok tgu time masuk kat dlm panggung..kih..skali tgk cam nak minta sedekah ajer..tapi kan takkan minta sedekah muka cute camni..tudung pun lawa nie..kih...movie tak start lagi tapi popcorn aku dah nak tgal 1/2 jer...time aku dok layan citer tue..tiba2 ajer aku rasa gelap arr..terus blank..rupa2nyer aku tertido..alahai..mmg arr best citer tue tapi slow skit..maaf la en teddy..aku tertido..so secara xsengaja aku dengkur..kih2..thanks en teddy!!!!

Mana SatU NiE..Keta ExCident!!!!!




Assalamualaikum!!!!


Alahai windunyer kat belog aku nih..lamer rasenyer tak update...walhal byk citer sebenarnya...skrg nih dah taktau nak mula ngan mana satu nih...poning kapla jap sbb terantuk kat pintu keta...ish..camna la leh kena...(tgh blur nak start nie!!!)K..K..start dari nih..30/4 yg baru jer lepas..aku pon berbahagia sgt sbb esok dah 1st May secara automatiknyer cuti umum(4sure aku pun cuti +++)..kih2..aku dah ready ngan beg ala2 AF,mnumpang kwn aku g keja..dlm pjlan tue..time ajer nak sampe kat area opis k..terkezut sbb keta kat depan brek ngejut..so..tgk arr gambar nie..korang pun tau kan aper jadik..

LETS COUNT