BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 21, 2009

Kenapa?

Lately nie aku habis idea nak tulis aper kat blog nie..aku kekeringan idea nak diluahkan..byk sebenarnya yg bermain dlm kotak otak aku nie...cuma aku tak adaptasikan dlm tulisan blog nie..masih dlm diri aku jugak..aku mencari erti seseorg dlm diri aku..cukup skdr berkongsi segalanya..bagi kekawan aku yg tengah bahagia dgn hidup diaorg..aku harap berpanjangan akhirnya..bagi yg berduka tabah kan hati korang...kenapa aku sedih ??? Kenapa aku rasa kurang sesuatu??? Kenapa aku sendiri ????? Aku cuma nak bahagia dlm hidup aku!!! Penting bahagia dlm hidup kerana kita juga akan terus hidup utk mgecapi bahagia itu!!!!so..aku pun tertunggu bahagia cuma tak tau bila bahagia akan tiba...

Saturday, April 18, 2009

Arrrrggghhhh.....BoSAn N RinDUnyer Kat..(teddybear)

MySpaceEhm...bosannyer aku kat umah skrg..takder saper2 kat umah...mamie nanie pie bercuti kat sabah....di bawah bayu..hu..hu...pagi2 dah kena bangun antor dia kat airport...dgn tak mandi(tp gosok gigi la) aku pun antor la dia...lepas drop dia kat airport..aku pun blah arr..yg bestnyer aku kena tahan time nak kuar dr kwsan airport...ader pak polisi wat roadblock lak...dah suh aku gie tepi...aku cuak gak arr tp wat slamber ajer...pak polisi nie pun dtg arr kat aku.." mintak lesen cik!..Cik nie peguam ker?...ha..peguam?(muka blur!!!), knp kata saya peguam? Tue buku law kat belakang?..saya keja ngan goment..baru lepas exam ajer..Keja goment kat mana?...keja goment arr..kat komtar...nape? (blagak gak aku tanya)..tak sajer nak tau..time kasih cik yati...Ha..cik yati?..cik yani la..(dah la tgk lesen aku lama2..tapi sebut nama pun salah...) aku pun blah arr sbb dah ngantuk...balik umah blasah pizza domino yg balen smlm..pastu aku pun bersms..ngan teddybear sampai aku ngantuk..terlelap jap..en.teddybear pun diam ajer...MySpaceEN Teddybear dok watper la tue??????

Tuesday, April 14, 2009

ExaMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Nie la..buku yg aku nak kena baca..exam ari khamis..sempat ker aku nak bacer...pening kepala...ehm..srg nie pun asyik bukak tutup...dah raser ngantuk...ehm wat sesiapa yg nak tau..exam nie leh bawak buku..tapi masa tak cukup punyalah...

Santai!!!!!!



He..he...bestnyer santai2 kat atas sofa nie...sedap buntut aku...lepas mandi n makan ...so tibalah masa aku layan citer kat tv...time nie layan citer..cinta utk ain..(bile laks ader citer..CINTA UTK ANNE!!!...isk..isk..ader ker?!! Photo nie diambik oleh ftogfer yg tak bertauliah...ngan camera dier..tiba2 ajer snap gambar aku nie..nasib baik arr lawa gak..so leh gak aku update blog aku nie..


PujaAn HatiEku!!!!!!!

Ahaks..lamer gak tak update blog nie.......

Nie la pujaan hatieku..utk skian kali
nyer aku dapat jugak..aper yg aku hajatkan..at least ader gak la..yg isi
waktu2 kesunyian aku...berbekalkan duit yg ader..aku blie arr laptop nie..
di siapkan ngan broadband skali..wat habuan ym n chat..(kat opis kena block)..hehe...nie la cyber corner kat umah aku..skang dah jadek port wajib tiap kali balik keja...huih..penat gak nak citer nie...tapi takper...wat jiwaku tenang...yahooooooo.commmmmmm

Wednesday, April 8, 2009

Hati aku sakit!!!!!! Merana!!!!!! Arghhhh!!!!!

Ditiup angin senjaBunga-bunga berguguranDi dalam keindahan tiada lagi cahayaHilanglah seri penghias tamanKelopak bagai suteraBumi tandus tiada bermayaHilanglah keharuman tiada lagi berseriBunga layu di pangkuan iniDi manakah jejari yang sering menantiUntuk menyuntingmu ketika kau mekar mewangiDititis embun pagiKau tak mungkin mekar kembaliDi ruang warna senjaDan bunga-bunga berguguranHilanglah kemegahan cahaya penerang zamanSetelah bunga jatuh berserakan...MySpace Ini sebuah kisah cinta Dari sekuntum bunga sekeping hati Dua jiwa dalam khayalan Berat rasa untuk berpisah Dua dunia satu mimpi Satu cita dalam satu hati Terjerat dalam permainan hidup Terkandas dalam cinta terhalang Mengapa dunia Kejam pada mereka yang bercinta Mengapa bercinta Harus ada saja perpisahan Kisah cinta berakhir Dengan penuh harapan Kisah cinta berakhirDengan penuh ratapan Kisah cinta..

Wat Tatapan Kekawan~ My suprise Birthday Party!!!!

videoNie aku sajer ajer load video time birthday aku..umur pun dah genap 27 tahun 1bln...so tetiba teringat kat kekawan 2 yg baik ati meraikan "birthday" aku nie...thanks a lot..he..he..(cam lambat ajer bg penghargaan????)......so layan arr video aku yg cute nie...cow..

Tuesday, April 7, 2009

Bukan Sayer Punyer Arrrrr...MyVi SE tue!!!! Isk..isk..isk!!!


Isk..isk..isk....naper arr dugaan aku sebegini...hu..hu...Myvi SE tue bukan aku nyer..tapi dah di salah ertikan yg aku lah sebenarnya gadis tut....jgn arr wat camtur...aku maner arr ader duit byk2 nak pakai keta lain...kancil aku tue pun tak lepas nak membayarnyer...tue pun sangkut..ape ker hel nyer la aku nak cari nahas pakai kete mahal2...keta tut..pun kejap ajer...(isk..isk..isk)...wat kawan aku yg menanya tadi...sorry la terpaksa patahkan hati ko nak memiliki kancil aku...(takde nyer nak jual)....ehm..jgn mare yer..aku skrg tgh tgu punch card bunyi..nak chow dah nie...nak g xsecise....main badminton kat jkr...sbb..sbb..sbb..byk sgt org kata aku nie dah gemuk...isi banyak dah terjonggol tue...ish..rase malu la plak..nie pun dah siap tukar baju.....k...chow fulu....

Gara-gAra MYvi SE!!!!!!



Citer nie mmg klakar arr...k.k. berita terkini melapor kan...kejadian yg b'laku mlm tadi..membawa aplikasi yg buat aku ketawa tak henti2 sampe umah...gara2 nak jumpa salesman peroudua...( xsabar nak kuar myvi se la/..) punya psl..ader sorang gadis nie..dlm kalut2...siap2 turun dari tgkat 12 umah aku tue..etika pakaian terabai..ader ker trun ngan pakai tudung terbalik...mmg sempoi arr..aku sedar pun masa dlm lif..tapi sbbkan kalut..niat gadis nie nak tukar cara pakai tudung..terbantut..ngan slambanyer di iringgi derai tawaku..jln ajer la...mmg klakar sbb aku jadik cameraman..utk buktikan "ke angauan" gadis nie ...terhadap " MYVi SE"...ahaks...kpd gadis tue...jgn risau...muka anda di sengajakan "blur"....." biarkan ia misteri"....wakaka...wakkaka....

Monday, April 6, 2009

Posing Gak!!!!!


Cam artis tak kitaorg...posing mmg wajib arrr...aksi2 yg sempat kitaorg wat kat dalam kenny...rogers...... yg baju merah tue...akak fizah...dia cam best arr lepak ngan kitaorg....dari boring dok umah ajer...tak makan tido...tak tido dok makan...!!!!! Jangan mare yek!!!!!!








Oh..My Weekend wit frienz!!!!!







hai...jumpa lagi kat cini....aku lambat update skit blog aku..arie nie...maklumlah aku arie nie start diet dah..so lemah skit...tue yg wat kejer plan2..bukan malas tapi kureng tenaga sket..ahaks...nie..nak citer skit aper xtvt weeknd aku nie..korang tgk gambar yg aku post nie..nilah housemate aku..kitaorg 3 ajer yg tudung hitam tue ala2 minah arab tue..aku punya schoolmate dtg dari kel ell..so on sunday bawaklah dia gie Queensbay....b4 die naik bus balik kel ell..dia lepak since friday night lagi...Time nie kitaorg dok mencekik kat kenny rogers...uurrrgghhhh...sedap n mengenyangkan...lazat2...smpai lupa yg kitaorg nie diet..tapi takpe..lunch....gaya2 yg aku n mamie nanie dok wat nie..jenuh dok posing...ader lak member yg lembab nak tekan butang camera..sabar ajer la...so...pas mencekik kitaorg gie esprit coz mamie nak beli beg baru sbb nak gie sabah....aduai....shopping lagi...aku?!!!!! tak beli aper2 pun...just 2,3 menda ajer....eyeliner, gunting kecik(nak potong bulu idung) he..he..he...n span tuk sapu foundation...kik..kik..kik...melayang gak wit aku RM.......sabor ajer la...so..korang enjoy tak weekend korang?????!!!!!!!!!



Saturday, April 4, 2009

Harie Cutie!!!!! Jadik drebar!!!!

Hari nie..aku cuti...hari yg ditunggu setiap mmgu..biler dah bosan nak keja...mulalah otak dok pikir arie minggu ....takpun dok belek calender cari bulan aper yg ader public holiday....biasaknya 1st day cuti nak bangun lambatla..kan???? tapi disebabkan kekawan aku yg sorang nie dtg dari kel ell...kena la layan dier..pagi2 dah p appintment ngan doc gigie...ish...balik umah mak aku jap..tak panas punggung pun..pastu g umah mak member aku kat"kota"..ha..ha..pastu balik penang...hujan lebat arr...ESOK????!!!!! Taktau lagi ler!! so cow dulu....

Friday, April 3, 2009

Last day!!!!!...Semua org dah Balik!!!!!

Time nie..aku kat opis lagi..belum waktu aku balik lagi...so..hari nie last day keja...dok nampak dah jambatan akan jem..sampai jalan nak ke umah aku kena tempias jem yg tak sedap nie...keja..dah habissss...taktau nak watpe dah ...nie ajer dok update blog nie..taktau nak citer aper...dah...ok..nak balik dah...nie...

Lunch!!!!! KFC idaman Ku slalu!!!!!


Ehmmm....dah kul 4 ptg...raser jap ajer....hari nie aku tak baper sihat..kepala pun dok pening ajer nie...time rehat tadi , aku tido kat dlm sorou....isk..isk...tiba2 biler terjaga..lapor arr plak...nie..la lunch aku arie nie...teringin punya pasal... sempat gak aku beli suar n baju...ahaks...tesionnyer biler sakit kepala...berdenyut2 kapla nie...MySpace

Vincci------" Kasut Ku"

Jeng...jeng..jeng....kasut baru yg di tambah dlm koleksi aku pada bulan nie...ahaks...oh.."my shoe...vincci" hati tarak bole tahan tgk ini kasut juga...nie nak pakai dgn jeans...ajer la..tak sesuai nak pakai dtg keja...nie mmg leh hiburkan hati aku yg tibe2 raser sedih..bosan..pie la beli kasut...boleh tenangkan fikiran bila tgk fesyen kasut yg terkini....

Harie Jumaat!!!!! Yeaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ari jumaat akhirnyer tibe jugak...bukan tak suke keje..tapi badan tak baper sihat..so dok terbayang tilam kat umah tue...bukan malas...tapi "tak baper rajin la" sejak 2 menjak nie..emosi aku pun tak baper stabil sejak kebelakangan nie...kejap sedih..sayu...!!!!MySpacemcm nie la....aku pun tak tau ..hormon kot...kureng ajer.....harie nie 1 keja pun tak jadik...fikiran kat mana ntah....biasa la..hari nie la rehat yg paling panjang dlm sektor awam...ahakssss....promo la plak kan...ehm...ingat nak tido.....krohhhh....!!!!!!!!

LETS COUNT