BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 21, 2009

Shawl rekaan aku..he3..


Ehm..nie lah salah sorang opismate yg support business aku..he3...hari nie..dia pakai shawl baru ke tempat keja...so aku pun snap la gambar tuk tatapan korang....ader lagi yg pakai..tapi tak sempat nak snap gambar la...sejak camera aku rosak nie...byk scene menarik aku tak sempat rakamkan utk private life.....hu3....thanks frend....

Girls Outing @ Secret Recipe!!!

What else we can do with it??...just enjoy our meal..dinner so...owesome...macaroni yg bersalut cheese...yg begitu mgoda...air yg sejuk membasahi tekak...dan cheese cake yg bakal menambahkan berat badan..tapi ader aku kisah!!!! Memang lazat n korang kena cuba...walah..enjoy makan!!!






Weekend n Birthday Partie!!!!



he3..nie..la xtvt hujung minggu aku..he3..my lovely niece punya birthday yg ke3 thun..hu3....nie yg paling aku geram nie.....kek sedap giler tajaan secret recipe n di bayar akak aku....kih3hapi birthday to aimi!!!



BerMulanya Hari JumaaT..So Enjoy!!!!

Jumaat Dtg lagi..huk3..so time nie di gelar enjoy day..bg aku ngan kekawan..arie nie la..yg kitaorg slalu borak n wat aper2 yg boleh kasi pecah suasana harmoni kat opis...kali nie aku n geng bebudak jahat..gie karok sampai kering anak tekak...aku loadkan salah satu lagu dr kawan aku yg suara nya ala2..gitu..!!!1
video

Monday, July 13, 2009

mY frenD with Her Magic Hands ...Cups CakeS





Rasanyer time nie last week...aku ngan peon tlg member yg sorang lagi wat cup cakes tuk di jual kat skolahh kwn kitaorg ngajar..HARI GERKO...huwah..teringat aku time hari GERKO kat skolah teknik dulu...byk sgt kenangan ...terindah...isk3...teringat la plak...time nie peon sedang myiapkan tempahan dari murid2...cayalah..chef kiter nie..aku tukang ambik gambar ajer...kih3




New Shawl!!!!



THIS MY NEW SHAWL STOCKS AND DESIGN...hu3..dah lamernyer aku tak update blog aku nie...dah macam2 hal jadik dlm hidup aku..dah cam kucar-kacir...dalam beberapa bulan nie..kesibukan aku melampaui batas waktu sket..mana dgn keja aku lagi...nak cari material utk wat shawl2s yg di tempah oleh kekawan aku nie...thanks girls..support aku nie..baru nak niaga kecik3....hu3..nie lah hasilnyer...saper yg ada pertanyaan...lets me knows k...sowy la..kalau tak dpt tgk byk shwl yg lain..terpaksa load mcm nie..sbb loading 1 per 1 lambat sgt...aku pun byk keja..keja opis pun wak balik umah...arrrgggghhhhhh TENSION SIOT!!!!AKU DEMAM!!!!!












LETS COUNT