BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 25, 2012

IMG00055-20121025-1505.jpg

Cer tgk keywords kat bwh..paling sempoi SINGA BETINA!!! Hamboiiiiii.....
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

whatever...its me..!!!









happy nyer aku hari nie....

video
muahahhaha...sila la tonton....segala pujian dlm video nie aderlah ikhlas...hehhehe ikhlas ker??? muahhahahahah ai suka sgt hari nie..suka kenakan owg..uhuks...pada yg berkenaan ....sabar ehhh...balasan tu....tuelah...sapa suh alpa...tgl phone merata2...bukan yg murah2..hahahha iphone tue...hahahha...klu owg lain jumpa..sure dia ambik wat bodo jek..pastu ko la yg  meraung...rasa rugi sgt2.....hilangkan iphone...muaahhahaha....motif tarian gangnam ...sajer jek aku kenakan dier...hahahhaha enjoy the video...

Wednesday, October 24, 2012

save duit...

BEKPAS HARI SELASA
huhuhuu..aku nie pepagi dah wajib bekpas...hari2 ngan paie's..so ari isnin dtg opis cam biasa..ngan harapan nak jelajah kedai kat opis nak carik bekpas..skali dtg opis...mmg jumpa muka dia dulu lah kan...dah nama pun bff ...buwekssss.....dia ckp mggu nie dia puasa...muahhahahhaa aku nie..klu takde partner...malas ler aku nak berjalan sowang g tapau bekpas....so dgn merajinkan diri aku....start selasa tu..aku wat bekpas sendiri...muahhahahaah mami rajin noks....so isnin ptg tue..after training netball...dah berkira2 nak mkn apa sok pagi....huhuhuu dasar perut takleh tahan...mlm tu tuk dinner..aku masak shell pasta cabaonara...jamu bebudak umah..huhuhuuu so still ader balance...mmg khas aku simpan tuk tapau....esoknyer...tp mlm tue berkira2 nak wat french toast...sbb aku ader beli roti...huhu berkat kerajinan aku...berjaya jugak aku tapau bekpas..hehehhehehe bangun awal hokey....terasa bahagia cam terer masakkan??/ heehhehe...so aku tapau..mkn kat opis...hari nie ..rabu...tetiba mood housemate aku merajinkan.....diri..offer nak wat bekpas nasik lemak..sambal tumis telor..ikan bilis goweng bawang cabai...perghhhhhhh....mmg aku ckp..terima kasih la sgt2 mengoffer....sbb mmg aku tgu sgt2...so aku takyah kuar belanja beli bekpas..so mggu nie..mggu saver.....bawak bekal lagik kenyang..n happy....rasa gak la tekak aku mkn menda2 sedap nie...kat opis nie..ulang2 kedai yg sama...menu tue jugak la yg ko mkn hari2....hehhehe so layan jek gambar mknan aku....aku buat mestilah sedap...sure puji diri sendirik...tgu owg lambat..n pastinya sambal tumis housemate aku mmg sedappppppp....sampai aku mkn tuk bekpas n lunch..hahahhahhaha...(bab makan ..sure nampak aku happy giler kan....OMG...berat pun menggila)
BEKPAS HARI RABU!!

Tuesday, October 23, 2012

anak bujang aku!!!











cian anak bujang mommy...huhuhu since mommy sakit...huhuhu takdenyer nak belek2 n gomol2 anak bujang neh...since semput n batuk nie tak kurang...mommy kena kurangkan gomol2 anak mommy neh..huhuhuhu sian dier...adeh..korank tgk pic dier dah arrr..camna aku nak say no...klu dia dtg himpit2 nak manja...muka siap tagih simpati tue...dok depan kita...pandang jek muka...minta mommy massage...huhhuhuu now cam dah ok sikit batuk..baru aku kuar tido kat hall...biasa la tido kat hall sbb mata nak layan tv...(sure jijie tido sebelah) b4 this..lepak bilik..kurangkan pergaulan ngan jijie..even aku tak rasa jijie punca aku jatuh sakit!!!!!..huuuuuhu jijie satu jek..klu aku ckp kat dia jgn buat..ader la kot dia bertahan jap...tak buat menda tu...pastu cuba2 buat..klu aku tak bising..dia go on...klu aku dah bunyik..dia carik port lain lepak...hahahha dia suka sgt selinap masuk bilik housemate aku...dah la housemate aku nie jenis lembut...dia marah jijie..cam ckp biasa jek bunyiknya..so jijie just pandang...ahhahaha kelakar klu aku tgk...pintu bilik aku lak..mmg pantang terbuka sikit...selamba jek dia tolak masuk...sekali tempik..larik lintang pukang..huhuhu sayang giler aku kat dier...mcmana aku klu jijie takde..huwaaaaaa jiwa kaco...aku lak pantang nampak jijie manja ngan owg lain..muahahhaha mak jealous hokey.....kdg2 aku balik tegur dia..dia cam slalu la ngendeng jek ngan aku...skali dia wat "dek' jek...tp klu housemate aku...amboi kemain ko tgu depan pintu...tue baru dgr kunci...lom masuk lagik....huhuhu jealous anak sendiri tak layan...huhuhu gambar nie semua on weekend baru2 nie..bosan2 layan tv..skali wat photoshoot jijie...huhuhuhuhu anak bujang sowang...bila lak nak tambahkan...heehheehe...

Friday, October 19, 2012

MASIH SAMA

erkkkk..tetiba nak menulis...huhuuu kesihatan masih sama...penat dah oiii...bila la nak sihat neh..dah tertanggung rasa...huhuuuuuhu ...sabar dalam duka...

KU PILIH HATIMU!!!!

Ku pilih hatimu tak ada ku ragu
Mencintamu adalah hal yang terindah
Dalam hidupku oh sayang
Kau detak jantung hatiku
Setiap nafasku hembuskan namamu
Sumpah mati hati ingin memilihmu
Dalam hidupku oh sayang
Kau segalanya untukku
Janganlah jangan kau sakiti cinta ini
Sampai nanti disaat ragaku
Sudah tidak bernyawa lagi
Dan menutup mata ini untuk yang terakhir
Setiap nafasku (setiap nafasku)
Hembuskan namamu (hembuskan namamu)
Sumpah mati (sumpah mati)
Hati ingin memilihmu (ku milikmu)
Dalam hidupku oh sayang
Kau segalanya untukku ooh
Janganlah jangan kau sakiti cinta ini
Sampai nanti disaat ragaku
Sudah tidak bernyawa lagi
Dan menutup mata ini untuk yang terakhir
Oh tolonglah jangan kau sakiti hati ini
Sampai nanti disaat nafasku
Sudah tidak berhembus lagi
Karena sungguh cinta ini, cinta sampai mati
Janganlah jangan kau sakiti cinta ini
Sampai nanti aku tidak bernyawa lagi
Dan menutup mata ini untuk yang terakhir
Oh tolonglah jangan kau sakiti hati ini
Sampai nanti disaat nafasku
Sudah tidak berhembus lagi
Karena sungguh cinta ini cinta sampai mati
Cinta sampai mati

Again....

So jgn muak tgk aku

Wednesday, October 17, 2012

2nd trial

Today....

Tuesday, October 16, 2012

stress rasanya...

tiap2 hari jenguk blog nie..tiap2 hari pasang niat nak update..tp boleh pasang jek la...so skrg baru realisasikan niat tue..byk niat yg tertangguh..byk benda jadik..byk menda yg menduga akal..dan akhirnya aku menjoinkan diri aku pada satu seminar...baru jek habis seminar nie..."RAHSIA DI SEBALIK KEJADIAN BUNUH DIRI"...huh.....gerun kan ngan tajuk...hurmmmm bukan tajuk tue yg aku nak tekan kan...so secara amnya..aku stress sgt nie....lately nie byk benar dugaan...samp tak larat badan nie nak tanggung...huhuhu owg dah sibuk masuk bab lain..aku baru nak citer,...huhuuuhu baru2 nie SUK penang aderkan hari keluarga...6 hb...so as AJK biro sukan..aku terlibat sama..dlm keadaan yg tak sihat..aku gagah jugak...mmg carik maut...sbb sblm tu aku baru jek habis game netball belia pulau pinang...aku start demam panas...even tak kebah pun...mlm jek temp aku turun naik...tambah plak sesi hujan yg tak menentu..aku lelah..boley plak ubat gas aku tamat tempoh dlm keadaan genting..huhuu taktau naper aku degil tak g klinik pada mulanya..so sbb kena handle sukaneka hari keluarga tu...aku g klinik...batuk takyah cakap la..azab macamana..samp terkencing kot...next day berlansung event tuh..aku pun dpt lucky draw..huhuh ..masa event hujan..sure aku akan sambung demam...mlm tue..mulalah episode aku sakit berpanjangan...sampai satu tahap...aku tak mampu nak bangun...tekak aku bengkak..batuk melampau...last2 g other klinik ...tonsil aku bengkak 2 2...sib tak kena tonsilitis...naya...batuk..lelah..muntah...demam...sakit kepala...satu pakej yg aku terima spjg bulan okt neh...so mood aku pun sweng sana sini...taktahu la..nak express rasa stress yg aku rasa...nak ngadu ngan korank..erkkk tak kot..muahhahaha so pendam jek hati nie..nangis sowang2....ok..aku tipu...mmg aku ader luah...hahhahahahaha....aku turun berat badan coz...tak lalu mkn..sapa yg kenal baik ngan aku...sure tau..aku klu tak kena nasik 3 hari..bleh meroyan..tp nie makan jek muntah...minum air kosong lagik lah...huhuhhuuh thanks kwn2 yg sudi jaga aku nie..cian nyusahkan korank.. :( huhuhu skrg baru nak recover kesihatan.... ader hal plak yg ganggu hati n perasaan aku...terus stress balik...urggghhhhh...so sbb aku stress...aku ambik pic..layan jek pic yg takde kena mgena ngan entri hari ni...





Thursday, October 11, 2012

not happy

STILL UNSTABLE.....CONDITION..WORSE.....SAKIT LAGIKKK..BERTAHAN...

Monday, October 1, 2012

only jijie in my heart!!!

IM DRIVING- A DAY B4 DEMAM



mood hari nie..letey..sbb baru baik demam...still rasa lagik virus tu dok ader...huhuhu tgh free nie..so saja nak update sikit2..lagipun bukan citer hot sgt..citer psl anak bujang jek..huhuh tgk jek gambar..terus teringat..weekend ader ambik pic dier tgh buat2 jadik manja..ape kes..kan...anak jantan nie serius sgt muka..macho la kan..tp manja dier takleh duga...time kita nak manja..tak hingin nya dia layan..time kita tak layan...time tu la nak menyempit......sanggup berhimpit....hurmmm...disbbkan demam weekend baru2 nie...rutin mandikan jijie terpaksa ditangguhkan...uhuks..dah pulak..penatkan...nak dryer dia bukan sekejap...huhuhu dah tak mandi nie..buat perangai la...asyik ikut jek tiap kali masuk bilik air..kdg2 senyap2 jek dia masuk n baring kat dlm tu..sampai basah separuh badan...marah pun tak jalan..coz mmg dia jenis mandi every week..mommy lak pandai berjanji..jadiknya...kena la terima perangai dia tuh..hope jap lagik ader mood nak mandikan dia...EIII GERAM SGT DIA NEHHH..DEMOKSSS SUDAHHHH!!!

LETS COUNT