BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 11, 2011

edit blog..adus....!!!

adoi..pening la..nak edit blog skrg neh..lamer dah tinggal ...dah lupa cara nak edit n mencantikkan blog aku neh...rasa nak tukar ajer background neh..nak something yg baru..tp nape takde 1 pun free template yg berkenan kat mata nie...? maybe sbb free kot..so template dia pun cam gitu2 ajer..mana la aku nak cari template yg memukau mata yg memandang...huhuhuhu....dah tue..nak edit mcm2 lak kena tgk...column dier lagi..sesuai ke tak...huhuhu..kang edit2 hilang dah aper yg dah ader slama ini...helppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!! dah masuk 1 minggu aku mencari neh!!!

3 Luah La Aper yg Korang Rasa!!!!:

nurul said...

weii.. ubah la tulisan laen.. fening den nk membaca lor..

CuTeNyer@Ku!!!~~ said...

adoi...kena ubah tuk owg yg dah rabun neh..nie tulisan neh yg aku suka..ubah bg ko leh follow...

nurul said...

haha.. ikot pada follower na.. nk baca bg ada felling lebey2...;)

LETS COUNT