BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, August 2, 2012

bila bulan puasa..

kenapa aku tgk blog2 lain...yg mostly aku lawat...skrg nie cam sendu jek update blog...muahhahahaha sbb puasa eh??? huhuhu samer la jugak mcm aku...sendu jek nak update...padahal byk menda leh jadik bahan entri ...ader jek menda baru dlm hidup hari2..tp ntah...knp rasa taknak share semua tue....simpan tuk diri sendiri....huhuhu my son ..mcm biasa..aktif jer kekadang lebih dari patut...siap la klu dia ditinggalkan...jenuh plak nak layan pertanyaan dier...huhuhuhuu..aku bulan puasa nie bukan la nak bebel sgt...aku nie jarang sgt g pasar ramadhan...rasanya baru 2 kali spjg puasa nie....yg aku paling hangin...tahap makanan yg korang jual terutama kuih muih...ZERO hokeyyyy....aku nie bulan puasa jek dpt jumpa kuih2 yg tekak nak...TEPUNG PELITA...sedey hokey bila mkn...yg ader...kepala santan tu jek..badan yg hijau2 takde...apa kejadah ko buat kuih nie? jual plak 40 sen..kira murah la..tp.kualiti hancur.....nak jek aku maki klu g pasar ramadhan...tp apakan daya..adat owg berniaga..mmg aku tak beli kat gerai tu sudah..buang duit...nak buat sendiri tak pandai *sobsob :(* google la resipi..dah jumpa cuma tak sure lagik nak buat..takut tak jadik...muahhahahahha...dah la..perut lapar plak pikir pasal makanan neh...blah dulu eh...

1 Luah La Aper yg Korang Rasa!!!!:

SumBody Me.. said...

syahdu2 bulan posa ni, lagu pun syahdu ja ea..dejavu lagi..heheheh

LETS COUNT