BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 15, 2012

kecoh opis!!!

 takde menda sgt yg nak story pun..cuma bosan nak wat keja, so lepak blog jap pikir apa yg patut di update..hahahha last week sempoi coz sgtlah happy bila CHELSEA menang...muahhahahhaha FA CUP....hadooooooooo ker LiverPOOL????? muahhahaha aku rasa penah citer la....psl aku ngan bebudak laki kat opis nie..giler main FANTASY Football...yg pastinya aku sowang jek fan Chelsea dan the only one gurlsss minat bola.....yg lelain mostly LiverPool...muahahhaha satu lagi MU fan...last week aku bet ngan sowang budak opis...dia nie fan LV..memandangkan FA CUP berlansung, memasing letak syarat...klu team yg kalah harussslah menghadiahkan JERSI fan team edisi 2012/2013...siap cop nama ngan no...hahhahaha yg pastinya AKU yg dapat...yahooo...CHELSEA.....so skrg tgu jek la kan...lantak la ko nak beli yg ori ke tak...janji aku dpt...muahhahah gelak jahat!!!!

dan minggu lepas + minggu nie..aderlah hari2 yg malang bg fan2s MU...muahhahaha kecoh giler opis aku, memasing lancarkan perang kat fb or twitter...tak cukup tu sms lagik....muahhahaha bahana yg terpaksa MU fans terima... mmg aku rasa la..diorg cam redha ja kan..sbb ader antara fan yg fanatik ngan MU neh...ader satu peel yg kureng kita gemar..bukan semua fans la kan...segelintir jek..diaorg neh..klu MU menang bagai naik gila punya dok bangga, then kutuk sesangat fans yg lelain, tp bila diaorg kalah, jgn nak tgk status bbm ke, twitter ka, fb post ker..psl hal tue...fans lain bila kena ngan diorg , takde la sentap2 bagai..tp bila turn korank, harus la kan..sentap gilerrrrrrr.....sbb tue bila kali nie...MC yg champ...from the haters terimalah wei...sabar...sbb masa owg lain ..korank berkobar2...CHELSEA = CHELSHIT...so from aku MANCHESTER UNITED = MUnyet!!!! hhahahaha gambar2 bwh nie sekadar selingan....from haters ....
SAKIT PALER TAMPAL KOYOK!!!!!
NIE CUP YG MUnyet dpt tahun nie!!!!



JANTUNG TERHENTI EHHH??????

MUAHAHAHA TALAM JEK KORANK JULANG

SEDEYYYYYYY!!!

2 Luah La Aper yg Korang Rasa!!!!:

cinta03 said...

aku tak minat cerita bola2 nie..tapi yang peliknya..
aku giler main futsal..giler sangat..cuma sekarang nie jer dah tak main..tah bila nak strat berfutsal balik...huhuhu...

** salam perkenalan

CuTeNyer@Ku!!!~~ said...

hehehhe salam perkenalan jugak....at least ko ader semangat kesukanan..hehehehe aku pun suka gile main netball ...futsal ader gak..tp jarang main dah skrg...thanks sudi singgah blog nie

LETS COUNT